Ons team

Met behulp van een bioresonantietest en onze kennis omtrent de orthomoleculaire geneeswijze, is het ons doel om de onderliggende oorzaken van je klachten of problematiek op te sporen. Je klachten kunnen pas verdwijnen als de oorzaak ervan wordt aangepakt.

Wij gaan voor jouw gezondheid! Jij ook?

Christel Vermeylen

Verloskundige

acupuncturist

orthomoleculair specialist

In 2001 ben ik afgestudeerd als verloskundige en naar Noord Holland getrokken. Enkele jaren en meer dan 500 bevallingen later ben ik terug naar ons Belgiëlandje gekomen om Chinese geneeswijzen te studeren. Na mijn afstuderen heb ik de opleiding Orthomoleculaire geneeswijzen gevolgd.

Dankzij de Westerse en Oosterse opleidingen kijk ik vanuit verschillende invalshoeken naar de werking van je lichaam en kan de diversiteit aan symptomen makkelijker in een overzichtelijk plaatje gegoten worden.

En geloof me, er is niets zo leuk als de puzzelstukjes in elkaar te zien vallen – een gericht behandelplan op te kunnen stellen voor jou en een mooi resultaat als gevolg te hebben!

 

Hanne Mariën

biochemicus

orthomoleculair specialist

In 2012 ben ik afgestudeerd als biochemicus. Ik startte mijn carrière als onderzoekster bij een pharmaceutisch bedrijf waar ik 5 jaar werkte. Daarna ben ik werkzaam geweest als leerkracht chemie en fysica.

Ik ben altijd sterk geïnteresseerd geweest in orthomoleculaire voeding. Niet veel later ben ik dit gaan bijstuderen en sindsdien ben ik hiermee dagelijks bezig.

Ondertussen ben ik mama van 2 prachtige kinderen en heb ik, via bioresonantie, zelf mogen ervaren hoe belangrijk de juiste voeding en supplementen zijn voor de gezondheid van zowel mezelf als mijn kinderen.

Vanuit mijn theoretische achtergrond ken ik de chemische processen die zich afspelen in het menselijk lichaam en kan ik, met behulp van de resultaten van de bioresonantietest, inschatten hoe de juiste voeding en supplementen kunnen bijdragen tot een betere gezondheid en hoger energiepeil.

Contactinformatie

© Groepspraktijk Bon-Bini. All rights reserved