ik ga voor jouw gezondheid!

jij ook? 

Go for it! 

Bruisen van energie, lekker in je vel zitten en een gezond lijf hebben. Dat willen we toch allemaal! Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een gezonde en haalbare manier kunnen bereiken. 

We weten perfect wat we ons konijn te eten moeten geven en welke verzorging hij nodig heeft, maar voor onszelf blijkt het helemaal niet zo duidelijk te zijn. Logisch eigenlijk... als je het grote aanbod in de supermarkten ziet… als je de eeuwig tegenstrijdige berichten “over wat nu echt gezond is” leest en hoort. Er is nog nooit zoveel interesse geweest in voeding en levensstijl. De ene hype na de andere vindt menig aanhangers, in de hoop zich beter te gaan voelen. Maar, hoe ironisch het ook mag zijn, er zijn nog nooit zoveel welvaartsziektes geweest als nu. 

 

Jammer is dit, want het menselijk lichaam is helemaal niet zo moeilijk. Het heeft alleen de juiste voedingsstoffen en het juiste ritme nodig. Hou je hieraan en alles werkt mee, ga je ertegenin dan ontstaat er een mismatch tussen vraag en aanbod en zal je lichaam weerstand bieden.

 

Ik ben ervan overtuigd dat – wanneer je je lichaam de juiste tools aanreikt – je die energie en gezondheid waar je van droomt kan bereiken. Maar het is aan jou, jij bent degene die elke dag voor je eigen gezondheid hoort te zorgen. Geen overheid, arts of supermarkt kan het voor je doen. 

 

Ik ben er om je lichaam en gezondheid terug 'on track' te krijgen en je de tools aan te bieden die jouw lichaam nodig heeft om daarna ook 'on track' te blijven. 

Mijn aanpak?

Ik hou niet van symptoombestrijding. Elke klacht of ziekte heeft altijd een oorzaak. Je symptomen komen niet zomaar uit de lucht gevallen. Daarom ga ik op zoek naar die oorzaak. Deze zoektocht bestaat uit een combinatie van bioresonantie en de orthomoleculaire geneeswijze. Dankzij de bioresonantietest krijgen we een kijk op wat er zich in je lichaam afspeelt op celniveau en welke voedingsmiddelen een negatieve invloed hebben op je gezondheid. De resultaten van de test worden, samen met de resultaten van een eventueel bloedonderzoek en je klachtenpatroon meegenomen in de aanmaak van een behandelplan. Op deze manier kan de oorzaak van je klacht gerichter aangepakt worden. 

Christel Vermeylen 

Vroedvrouw

Acupuncturist

Orthomoleculair deskundige


In 2001 ben ik afgestudeerd als verloskundige en naar Noord Holland getrokken. Enkele jaren en meer dan 500 bevallingen later ben ik terug naar ons Belgiëlandje gekomen om Chinese geneeswijzen te studeren. Na mijn afstuderen heb ik de opleiding Orthomoleculaire geneeswijzen gevolgd.

Dankzij de Westerse en Oosterse opleidingen kijk ik vanuit verschillende invalshoeken naar de werking van je lichaam en kan de diversiteit aan symptomen makkelijker in een overzichtelijk plaatje gegoten worden.

En geloof me, er is niets zo leuk als de puzzelstukjes in elkaar te zien vallen – een gericht behandelplan op te kunnen stellen voor jou en een mooi resultaat als gevolg te hebben!

Mijn doel

Met behulp van een bioresonantietest en mijn kennis omtrent de orthomoleculaire geneeswijze, is het mijn doel om de onderliggende oorzaken van je klachten of problematiek op te sporen. Je klachten kunnen pas verdwijnen als de oorzaak ervan wordt aangepakt.

Ik ga voor jouw gezondheid! Jij ook?

Kristien


Fijn dat er eindelijk eens iets gevonden werd!

Mijn bloedresultaten waren perfect, op mijn scans was niets te zien. Een opluchting enerzijds, maar frustratie anderzijds. Want ik voelde mezelf alles behalve 'perfect'. De vermoeidheid en de opgeblazen buik bleven aanwezig. Zou het dan echt allemaal in mijn hoofd zitten? 

Na de bioresonantietest bleek dat ik helemaal niet zo perfect was. Mijn opnamesysteem bleek niet zo goed meer te werken en ik reageerde op bepaalde voeding. Ondertussen is mijn opgeblazen buik verdwenen en heb ik meer energie dan de laatste 4 jaar.